ОГЛЯДНА ЕКСКУРСІЯ ОДЕСОЮ

Отдых в Затоке: что посмотреть кроме моря

ОДЕСА ЯК ПЕРЛИНА У МОРЯ

Відстань від Затоки до Одеси – приблизно 60 км. Але ми впевнені, що день (а то й більше), проведені в курортній перлині України, варті того, щоб його подолати. , смачна їжа та морепродукти, розваги на будь-який смак. І, звичайно ж, відомі пляжі на узбережжі Чорного моря. Одеса-мама незмінно зустріне вас гостинно та весело. Прогулянка Дерибасівськими, Потьомкінськими сходами, Французьким бульваром, додадуть шарму відпочинку в Затоці. Більше того, отримавши заряд позитиву та вражень від життя курортного мегаполісу, можна зі спокійною душею повернутись до повільного відпочинку в Затоці.

Циркові шоу в Одесі.

Цирк в Одесі – це маленький окремий світ, зітканий із чудес та чарівництва, що дозволяє дітям повірити в магію, а батькам відволіктися від суєти робочих буднів. З нетерпінням чекаємо на вас за адресою вул. Коблевська, 25. Це один із найстаріших стаціонарних цирків у світі, зі своїми традиціями та історією. З кінця XIX століття і до сьогодні на арені проводяться шоу світового рівня. Жанри мистецтва одеського цирку дивують навіть найдосвідченіших, а те, що раніше здавалося неможливим – відбувається тут і зараз. У виставах беруть участь чудові артисти з України та зарубіжжя.

Государственный цирк Одессы — история, афиша 2021, стоимость билетов, фото, телефон, отзывы, отели рядом на Туристер.руОднією з головних пам’яток Одеси є культурно-оздоровчий комплекс «Немо», який складається з готелю, ресторанів, пляжного комплексу, океанаріуму, центру дельфінотерапії та, звичайно ж, дельфінарію. «Немо» входить у міжнародне співтовариство дельфінаріїв України, Росії, Білорусії, Молдови, Казахстану та Таїланду. Дельфінарій запроектований та побудований за міжнародними стандартами, а утримання морських ссавців відповідає всім затвердженим конвенціям та вимогам. У «Немо» можна не тільки відвідати шоу з дельфінами, але й поплавати разом з ними, поринути на дно басейну з досвідченим інструктором з дайвінгу, зробити фото та навіть пройти курс дельфінотерапії. Сеанси дельфінотерапії сприяють релаксації та оздоровленню людей, схильних до хронічних стресів, а також реабілітації дітей з психофізіологічними порушеннями в розвитку. Існує повір’я, що дотик до дельфіну дарує людині щастя! Відвідавши Одеський дельфінарій «Немо», Ви гарантовано отримаєте море незабутніх вражень та позитивних емоцій! До зустрічі в «Немо»!

Поездка из Затоки в Одесский дельфинарий

You may also like

Leave a Reply